Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #5872

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    Just purchased the license, put the license key in, pressed Activate, and nothing.

    This is the license: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    and this is my email: [email protected]

    • This topic was modified 1 year, 9 months ago by  Sushi.
    #5874

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    could it be that our site is https:// and when I try to register that prefix, it removes the “s”? Please I need help urgently. Where’s the famed support speed?

    #5877

    Sushi
    Staff
    Points: 199

    Hi Alex

    Which plugin did you buy?

    #5878

    Sushi
    Staff
    Points: 199

    And what is your site URL? I will try to manually activate from here.

    #5880

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    URL is https://www.meercat.com.au
    Product is knowledge base

    #5881

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    Is anyone there?

    #5882

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    Where is the support?

    Come on guys, this is crap support.

    #5883

    Sushi
    Staff
    Points: 199

    Hey Alex

    This is not one-to-one chat, but support forum. All the forums questions are replied based on a queue and usually we don’t break that queue.

    From my end, I can see the license is active for that domain you mentioned. Could you please send me a temp admin login? Make sure you check the box for “Set as private reply” when you send admin login.

    – Sushi

    #5884

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    When I look at the Purchase History page, it is showing as Inactive. See screenshot attached.

    Are you looking at the right user?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #5887

    [email protected]
    Participant
    Points: 14
    This reply has been marked as private.
    #5888

    Sushi
    Staff
    Points: 199

    Please check now, your server is blocking incoming requests from our server. Anyway, I have bypassed the license and made it working.

    — Sushi

    #5889

    [email protected]
    Participant
    Points: 14

    Thanks.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.